Suomalainen iLOQ Privus on digitaalinen lukitusjärjestelmä kotiin, mökille ja toimistoon.

Ohjelmoi lukot
ja avaimet itse

Voit hallinnoida pääsyoikeuksia helposti ja turvallisesti. Kadonneen avaimen eliminointi tai uuden avaimen tekeminen onnistuvat muutamassa minuutissa.

Helppo asentaa ja käyttää

iLOQ Privus on helppo asentaa, myös vanhaan lukkorunkoon. Et tarvitse kaapelointeja tai paristoja, sillä avaimen työntöliike kehittää tarvittavan sähköenergian.

Sama avain kotiin ja toimistoon

Voit ohjelmoida avaimesi useaan iLOQ-lukkoon. Voit käyttää samaa avainta kotona, mökillä ja toimistossa.

AvainParistoton avain, jonka voit itse ohjelmoida lukkoihin. Voit vaikkapa määritellä, että vain perheen aikuiset pääsevät autotalliin ja varastoon. Samaa avainta voi käyttää kotona, mökillä ja toimistossa. Kaikki avaimet ovat mekaanisesti samanlaisia ja digitaalisesti salattuja. Salattua avainta ei voi kopioida.

LukkosylinteriSuomalainen iLOQ on maailman ensimmäinen ja ainoa elektroninen lukkosylinteri, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Standardikokoinen lukkosylinteri voidaan asentaa olemassa olevaan lukkorunkoon, ilman hankalia paristoja tai kalliita kaapelointeja. Lukkosylinteri kestää kovaa kulutusta ja pakkasta.

OhjelmointiavaimetAvainten ja lukkojen pääsyoikeudet määritetään ohjelmointiavainten avulla. Et siis tarvitse tietokonetta tai ohjelmointilaitetta. Avainten ohjelmointi on nopeaa ja helppoa, uuden avaimen lisäät muutamassa sekunnissa. Jos avain katoaa, voit poistaa sen helposti ohjelmoimalla lukon uudelleen. iLOQ Privus -starttipaketin mukana saat selkeät asennus- ja ohjelmointiohjeet.

Palkittua teknologiaaSuomalainen iLOQ Privus -lukitusjärjestelmä pohjautuu patentoituun iLOQ-teknologiaan, johon perustuvia sarjalukostoja on käytössä lukuisissa asuntoyhtiöissä ja vuokrataloissa, teollisuus- ja toimitilakiinteistöissä, sairaaloissa, kouluissa ja muissa korkeaa turvallisuustasoa vaativissa kohteissa.